maandag, februari 19, 2018

Verkenners

speltaktekens lijn2 scoutsWie zijn de verkenners?

Verkenners zijn jongens van 10 tot 14 jaar kunnen hun energie kwijt bij de Scoutsgroep. Er worden zeer gevarieerde activiteiten ontplooit. Zoals natuurlijk de geijkte scouting vaardigheden als knopen, vlotten bouwen, seinen met morse tekens etc.
Maar er worden zo nu en dan ook zeer indrukwekkende en interessante excursies gevolgd, zoals bijvoorbeeld over de verdedigingswerken van de Hollandse waterlinie

Programma

En zeker de seizoen en festijn gebonden activiteiten als pompoenen uitsnijden met halloween, vetbollen en vogelhuisjes maken in de winter, Sinterklaas surprises, oliebollen bakken met oud en nieuw, hangmatten knopen in de hete zomer, enz. zijn leuke en leerzame bezigheden
Sport en spel zijn ook een zeer gewild en gezond onderdeel van ons programma, zowel binnen als buiten.

Sur5all baan
Kampvuur
 verkennerssur5all  verkennerskampvuur
Kabelbaan
Groene zeep helling
 verkennerskabelbaan  verkennerszeepbaan

Elke vrijdag avond om 19.00 uur komen de verkenners en hun leiding in de blokhut bij elkaar. Jongens die geïnteresseerd zijn geraakt en wel eens even een kijkje zouden willen nemen, mogen vrijblijvend binnen komen wandelen op “de sterreschans 2” in Doornenburg. Of geef ff een belletje naar Robert-Jan Derksen tel: 06-21886942, Tessa van Assen: 06-23388764 of  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding

Robert Jan Rick Tim