Text Size
zondag, oktober 21, 2018
showcasebase.png

Rowans

speltaktekens lijn2 explorersWie zijn de Rowans?

De rowans zijn jongens van 14 jaar en ouder van de Explorersgroep en draaien elke vrijdagavond hun programma. We hebben een gezellige groep en bedenken grotendeels ons eigen programma. We hebben gevarieerde, spannende en creatieve activiteiten zoals pionieren, kampvuur, pokeren, een avondje bowlen, lasergamen of een filmavond op het programma.

Activiteiten

Naast deze geweldige activiteiten hebben we ook seizoensgebonden activiteiten op het programma staan. Met Sinterklaas maken we surprises voor elkaar, dit zorgt elk jaar weer voor een gezellig avondje. Met kerst staat er altijd iets speciaals op het programma, zoals een kerstmaaltijd.

Poinieren
Laar maar hangen
rowanspionieren RowansLaatmaarhangen
Schieten
Goed eten, want drinken is ook duur...
RowansSchieten RowansGoedeten wantdrinkenisookduur

 

Kamplogo rowans

Als afsluiting van het seizoen houden wij een kamp. Deze is altijd super gezellig en zo’n kamp moet je zeker hebben meegemaakt in je leven. Tijdens het kamp doen we allemaal gezellige, leuke en spannende activiteiten. Een aantal van deze activiteiten kunnen zijn: spooktocht, greppelspel, tenten bouwen, zwemmen, kampvuur, pionieren en zeskamp.
Voor meer info kun je contact opnemen met Mark Venselaar tel: 06-18534528 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter
Facebook
Youtube
Google+
Rss feed