maandag, februari 19, 2018

Esta's

speltaktekens lijn2 welpenWie zijn de Esta's ?

De Esta's is een gemengde groep welpen met jongens en meisjes van 5 t/m 10 jaar. Elke zaterdag morgen komen ze van 10.30 tot 1200 uur bij elkaar in de blokhut aan de sterreschans in Doornenburg om samen te spelen.

Wat doen Esta's allemaal ?

Elk jaar staan er ook een aantal vaste onderdelen op het programma, zoals Pasen, Sinterklaas, Kerst etc. Ook hebben we een kermis actie, waarbij d.m.v. lotenverkoop elke speltak meehelpt om geld in te zamelen voor onze scoutinggroep (wat gebruikt wordt voor onderhoud en verbetering van onze blokhut) En natuurlijk de geijkte scouting vaardigheden en spellen.

Enkele andere voorbeelden van ons programma zijn:

Water avontuur
Knutselen
estas water avontuur Estas knutselen
Spellen
Hindernisbaan
esta's spelenfoto lijst Estas hindernisbaan

Kamp

De Esta’s gaan een maal per jaar op kamp. Een weekend in het voorjaar, meestal in april/mei, in onze eigen blokhut aan de sterreschans. En een week in de zomervakantie, waarbij we wat verder weg van huis gaan.
Voor meer informatie kun je na 18.00 uur bellen naar  naar Gerd Geurtz 06-44369379 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding

silhouette GerdG Patrick nikky boekhorst